Uusi puu

Teinpä kerrankin mahtavan löydön ja vieläpä huuto.netistä. Ja koska löytöjä tekee niin harvoin (ainakin minä) niin pitäähän sitä hulluna hehkuttaa. Ja vielä enemmän kun löytö tuottaa iloa karvakavereille.

Uusi löytö on catmax-kiipeilypuu. Loistokuntoinen, vaikka ollut aikaisemmin kahden kissakaverin käytössä. Innoissaan olen ma. Ja kuvista päätellen myös mieluisa otuksille.

Catmax kokonaisuudessaan testiryhmän kera

Leevi puun huipulla

Seillä ne nököttää

Tyytyväisen näköisiä testaajia. Ensimmäiset olivat kiipeämässä puussa jo silloin kuin pelkkä tolppa oli pystyssä. Sinne mentiin vaikka ei vielä ollut mitään minne mennä. Hassuja nuo.

Catmax on muuten loistava systeemi, puuta voi laajentaa tarpeensa mukaan lähes rajattomasti. Toki myös erittäin karsitun version saa halutessaan. Tässä löytöpuussa on juuri ne osat mitä olin ajatellut että jos meille catmax tulee niin mitä siinä olisi – todellinen löytö. Ah, voi että olen edelleenkin ihan fiilareissa.

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Kattimatikaiset, Perhettä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s