On meillä nimetkin!

Hmph, blogi on aika paljon jäljessä elävästä elämästä. Pitää ryhdistäytyä ja yrittää kiriä kiinni.. mutta syytän tästä kaikesta yövuoroa ja sen jälkeistä yhtä ainokaista vapaapäivää – yhdistelmä imi mehut aika tehokkaasti.

Ipanat saivat nimet kaksiviikkoispäivänä tiistaina 1.6.10. Jotkut ovat asiasta varmasti jo lukeneet kasvattajan Hana-Bi -sivulta, mutta infoan asiasta täälläkin.

Nimiteema löytyi lopulta aika helposti. Idea lähti kauniista kielestämme ja siitä miltä sen sanat tuntuvat suussa – pyörivät siellä kauniisti, tuntuvat hyvältä, ovat kauniita. Nimet ovat myös kunninaosoitus suomalaiselle CMX-yhtyeelle ja etekin sen sanottajan, laulajan ja basistin A. W. Yrjänän tuotannolle. Miten jotkut osaavatkaan käyttää kieltämme niin että se on samaan aikaa kaunista ja mystistä, mutta silti muutamaan sanaan saadaan mahtumaan tarina.

Tyttö sai nimekseen Kätketty kukka ja pojat nimet Revontulten repijä (Antsa) ja Veden ääri (Peltsi). Mielestämme pennut saivat kauniit nimet, jotka sopivat juuri heille erinomaisesti. Inarin ensimmäinen pentue on nimetty. Meidän lapsemme.

Hana-Bi Revontulten repijä (Antsa)

Hana-Bi Revontulten repijä

Hana-Bi Revontulten repijä

Hana-Bi Kätketty kukka (Daisy)

Hana-Bi Kätketty kukka

Hana-Bi Kätketty kukka

Hana-Bi Veden ääri (Peltsi)

Hana-Bi Veden ääri

Hana-Bi Veden ääri

Meillä on siis vietetty kuvainnollisesti kissanristiäisiä, sananmukainen juhliminen puuttuu vielä. Odotamme että saamme ystävämme juhlimaan kanssamme.

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Kattimatikaiset, Kuvia, Pentupesä, Perhettä, Vaavit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s