FI*Inkileen alku

UUTTA UUTTA!

FI*Inkilee kissalan kotisivut alkavat hahmottua ja saavat hiljalleen muotonsa. Sivut rakennan tämän vanhan blogin pohjalle joten muokkausta on luvassa.

Paljon on tapahtunut kissarintamalla viimeisen kirjoituksen jälkeen. Pennut vievät meidän perheen mennessään. Touhua ja vipinää riitti kolmen pennun tassuista niin paljon, että unohdoin kokonaan päivittämisen. Yritän pistää muutaman kuvapläjäyksen ihanista sinisistä palleroista. Kissavauvat vievät kyllä sydämen kokonaan.

Inari ositti olevansa todella hyvä kissamamma. Koko pentujen meillä olon ajan Inari huolesti lastensa asioista todella hienosti. Leikit opetettiin, metsästystaitoja harjoiteltiin, vähän piti komentaa, ruokakipot vallattiin ja Killi-ukille aiheutettiin harmaita karvoja. Inaria oli ilo katsella ipanoidensa kanssa.

Mariannan FI*Hana-Bi -kissalan sijoituspentujen kanssa (Inarin Runo-pentue) oma ajatukseni kissojen ja nimenomaan venäjänsinisten kasvattamisesta jalostui ja vahvistui. Joten tässä sitä ollaan, kasvattajanimen kanssa suunnittelemassa ensimmäistä FI*Inkilee -pentuetta. Jännittävää, hermostuttavaa ja ihanaa. Pentuaika oli jotain sellaista ettei siihen sanat riitä. Opin todella paljon uutta, eikä oppi tähän lopu, ennemminkin olen nyt loputtomalla opin tiellä jossa ei koskaan voi tulla valmiiksi. Ja pennut olivat kuin parasta viihdettä. Ei meillä paljoa telkkaria katseltu kun kolme sinistä rakettia valtasivat kodin ja meidän sydämet lähtemättömästi.

Suuri kiitos Mariannalle Inarista, suuri kiitos Camillalle Boriksen antamisesta Inarin pentueen isäksi, suuri kiitos kaikesta tuesta, avusta, kokemuksesta, opista ja ohjaamisesta. Kiitos että saimme olla kotina Veden äärelle, Revontulten repijälle ja Kätketylle kukalle.

Toivottavasti saamme ilon hetkiä myös FI*Inkileen kautta.

 

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Alkua lähellä, Kattimatikaiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s