S*Boginja’s Caspar Caunski

Tässä muutama kuva Inarin komeasta sulhosta Casparista. Caspar on hieno mies. Luonne on lempeä ja ihmisystävällinen, rakastava kissa. Ulkonäöltään Caspar on tyypikäs skandinaavinen venäjänsininen. Pää on kaunis ja siitä löytyy hienot linjat sekä korkeutta. Casparilla on hyvä kulma ja litteä päälaki, leuka on vahvuudeltaan ok. Nenä ei ole ihan suora, mutta se ei haittaa. Silmissä on hieno vihreä väri ja silmät ovat kauniin mantelin muotoiset. Silmät voisivat olla ehkä hieman isommat ja korvat hieman avoimemmat, mutta hei, ei kukaan meistä ole täydellinen.

Casparilla on pitkä kroppa ja elegantti vartalo. Turkki on pituudeltaan ok ja laadultaan pehmeä. Väriltään Caspar menee keskisiniseen, Inariin verrattuna poika on muutaman asteen tummempi, mutta ei vielä omaan makuuni liian tumma ja turkissa löytyy kuitekin hopeaa ihan kivasti. Kaikenkaikkiaan komea poika. Täytyy myöntää että tykkään kovin ja mielenkiinnolla odotan mitä yhdistelmä tuo tullessaan. 

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Vaavit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s