Onnea Leevi!

 

GIP IC Hana-Bi Estrade Burton, DVM Kuva: Heikki Siltala

 

Meillä on monta syytä juhlia ja olla erittäin yllättyneitä!! Kastraattipoikamme Leevi (GIP IC Hana-Bi Estrade Burton, DVM) on ollut menestyksekäs viime vuoden näyttelyissä.

Ensimmäinen juhlistuksen aihe on DVM-titteli (Distinguished Variety Merit). Leevi saavutti tittelin 22.8.2010 Vantaalla RUROKin näyttelyssä. DVM tittelin saavuttaakseen kissan pitää olla vähintään kymmen kertaa ”värin paras” eli BIV. Ensimmäisen ja viimeisen ”värin paras” tuloksen välillä pitää olla vähintään kaksi vuotta ja yksi päivä, Leevin ensimmäinen ”värin paras” tulos oli 22.3.2008 TUROKin näyttelyssä Turussa. Tämä Turun näyttely olikin Leevin ihan ensimmäinen näyttely.

Lisää juhlan aihetta tulee siitä, että Leevi on Suomen Kissaliiton 11. paras kastraatti vuonna 2010. Leevi on myös oma rotuyhdistykseni Suomen Venäjänsiniset ry:n vuoden kastraatti 2010 ja myös oman rotukissayhdistykseni Turun rotukissayhdistys ry:n kategorian III vuoden 2010 kastraattiuros. Ja kaikki tämä saavutettiin vain kuuden näyttelypäivän voimin. Leevi on siis ollut tasainen menestyjä ja rautahermoinen näyttelykissa, meidän kodin komistus. Kiitos Mariannalle, Anulle ja Markulle maailman ihanimmasta Leevi-kissasta, meidän Purtilosta. 🙂

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Leevi, Näyttelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Onnea Leevi!

  1. Katja sanoo:

    Onnea, onnea, onnea toivoo ex-morsio Wolga perheineen

  2. Ressu sanoo:

    IP Armi kotijoukkoineen lähettää paljon onnentoivotuksia isälleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s