Uutta kotia vailla

Elämä, toisinaan vaikeaa. Ei se mene niin kuin suunnittelee, toivoo, ruokoilee, yrittää, haluaa ja tahtoo. Ei vaikka kuinka yrittäisi.

Inkilee-kissalassa on tilanne, että meidän rakas ykköskissamme Killi etsii uutta, rauhallista, rakastavaa ja luotettavaa kotia.

Killi on neljävuotias leikattu poika. Ihana kissa, jonka perusluonne on rauhallinen ja rakastava. Killi on herkkis, joka rakastaa kodin rutiineja ja rauhaa, mutta siltikin vauhtia saa olla ja leikkihetkistä otetaan kaikki irti. Oma rakas ihminen on Killin elämässä se numero yksi ja Killi onkin hyvin ihmisorjentoitunut.

Miksi sitten näin? Meidän perheessä Killi ja Leevi ovat tulleet toimeen ihan välttävästi. Kumpikaan ei ole ollut toisen paras kaveri, mutta toista on siedetty hyvin ja olemme voineet asua saman katon alla ilman suurempia ongelmia. Kuitenkin viime syksystä alkaen ilmassa on ollut enemmän jännitettä ja tämän kevään aikana on tullut selväksi, että Killi ja Leevi eivät voi asua saman katon alla. Kissat eivät enää luota toisiinsa. Yhteisen elon aikana kumpikin on saanut niin monta kertaa siipeensä, että yhteisymmärrys on nyt kaikonnut. Nyt keväällä kissat ottivat yhteen tavalla, jota emme olleet ennen nähneet. Ilmassa oli selkeästi merkkejä siitä, että sopu on mennyt lopullisesti ja niin se sitten olikin. Olemme tehneet mieheni kanssa kaiken mahdollisen mitä vain voimme tehdä sen eteen, että kissoilla olisi hyvä olla meillä ja sopu säilyisi. Mutta nyt meidän käsissä olevat keinot on käytetty, emme osaa tehdä enää mitään mikä auttaisi ja mistä voisi olla apua. Meille ei jää vaihtoehdoksi kuin viimeinen oljenkorsi – etsiä toiselle kissalle, Killille, uusi koti.

Killi on kissoista se, joka varmasti pärjää uudessa kodissa ainoana kissana. Killi on todennäköisesti tyytyväinen itsekseen ihmisten kanssa, huomion keskipisteenä ja palvottuna kissana.

Tämän kirjoittaminen on rankkaa. Päätöksen tekeminen oli rankkaa. En olisi kuuna päivänä uskonut, että joudumme olemaan tässä tilanteessa ja luopumaan rakkaasta kissastamme. Mutta yritämme muistaa että ”suurinta rakkautta on päästää irti”.

Killi etsii hyvää, rakastavaa ja rauhallista kotia, jolla on aikaa ja rakkautta kissalle. Toiveemme olisi, että uusi koti löytyisi Turun alueelta, jotta voisimme edelleen pysyä Killin elämässä jollain tavalla mukana. Käydä kylässä ja nähdä kissaa. Toki kaikki yhteydenotot huomiodaan, tärkeintä on löytää hyvä koti. Yhteydenotot: Kaisa Kinnarinen 044 3457132 tai sähköpostitse.

Killi - S*Grr Chili Red Torpedo

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Uutta kotia vailla

 1. Katja sanoo:

  Osanottoni Kaisa ja Jussi. Ei varmasti ole ollut helppo päätös.

  • kisuska sanoo:

   Ei se helppo päätös tosiaankaan ole, mutta kaiken tapahtuneen jälkeen välttämätön. Nyt vaan toivomme että Killi saa ihanan kodin. Herra on ihana kissa ja ansaitsee olla onnellinen.

 2. Camilla sanoo:

  I hope Killi will come to a wonderful home where he will get all the love possible that he deserves. My heart goes to you and him.
  Hali !
  Camilla

  • kisuska sanoo:

   We hope that too from the bottom of our hearts. He is really a lovely and wonderful cat and deserves a home that can give him that love and recive his love. It’s a really sad thing that situation at our house went like this that some cats can’t stand each other. But that doesn’t mean that any of our cats are bad or mean, it is just this situation what has made this all. Killi is a puuuurrrrfect cat. ❤

 3. Ressu sanoo:

  Onpa surullista! Olette varmasti yrittäneet kaikkenne, mutta aina se ei riitä niin pitkälle kuin haluaisi. Toivottavasti Killi löytää pian läheltänne rakastavan kodin, jossa saa olla kodin ainoa kissakuningas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s