21-8-2011

Elämä kotona on hiljalleen asettunut uomiinsa. Kevät tapahtumineen on vaikuttanut kissoihin ja ihmisiin aina näihin päiviin saakka, mutta kun elämää on eletty päivä kerrallaan ja tasapainoon pyrkien niin tasapaino on lopulta löytynyt ja saavutettu. Tällä hetkellä emme voisi olla onnellisempia. Leevi, Inari ja Daisy ovat nyt tyytyväinen kolmikko ja peliä, leikkiä ja riemua riittää näillä kolmella kaveruksella runsain mitoin.

Leevi

Kissakokoonpanossamme tapahtui kevään aikana muutos, tai ennemminkin asettuminen, tällä kertaa iloinen sellainen. Inarin viimekesäisestä pentueesta FI*Hana-Bi Kätketty kukka aka Daisy jäi meille asumaan. Alkujaan Daisyn oli tarkoitus muuttaa kasvattajansa Mariannan luokse, mutta Marianna koki että ei ole hänen omien vanhenevien kotona asuvien kissojen eikä Daisyn etujen mukaista, että Daisy muuttaisi hänen luokseen. Tämän vuoksi sovimme, että Daisy jää meille. Olemme tyttöön niin kiintyneitä, että kun Marianna asiaa kysyi, niin muita vaihtoehtoja kun meille jäämistä ei edes harkittu. Olemme äärimmäisen iloisia ja onnellisia rakkaan Daisyn meille jäämisestä. Tyttö on alusta saakka valloittanut sydämemme ja jättänyt lähtemättömän tassunjäljen kotiimme. Kiitos Marianna että Daisy sai jäädä mamman ja isukin luokse syntymäkotiinsa!

FI*Hana-Bi Kätketty kukka aka Daisy

Daisy asuu meillä sijoituksessa ja tytöllä tullaan tekemään yhdet pennut FI*Hana-Bi-kissalaan. Tämän jälkeen Daisyn olisi tarkoitus siirtyä oman Inkilee-kissalani kasvatuskissaksi. Olen innoissani tulevista Hana-Bi pennuista ja toivon että Marianna saa Daisyn pennuista paljon iloa sekä kasvatuksellisesti että muutenkin.

Daisy

Vaikka Killin lähtö oli kevään suuri surullinen asia, niin ei pidä unohtaa elämän ja asioiden hyviä puolia. Positiivisuus on yksi oman elämäni kantavista voimista eikä toivoaan pidä koskaan menettää – aurinko paistaa risukasaankin vaikka välillä ollaan sillä varjoisalla puolella. Killi on nyt onnellinen kissa. Meidän perheen olosuhteet olivat Killille loppujen lopuksi sopimattomat ja nyt Killi on onnellinen ja nauttii elämästään. Myös kotona kolmen kissan elämänlaatu parani kun kotiväen kokema stressi väheni ja kissojen sisäiset jännitteet purkautuivat. Nyt meillä on 3 +1 onnellista ja tyytyväistä kissaa verrattuna neljän kissan stressaantuneeseen tilanteeseen. Täytyy todeta, että Inkilee-kissala on käynyt tämän vuoden aikana melko kovan koulun, mutta todella opettavaisen sellaisen. Nyt kun katson ikkunasta, niin aurinko paistaa siniseltä taivaalta jossa leijailee muutama poutahattara. Loppukesän lämpimän viileä henkäys käy sisään ja ilmassa leijailee elokuun tuoksu. Hymyilyttää.

Inari

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s