SW 2011 Uppsala

Jo aikaa sitten päätin, että syksyllä nenä suuntaa kohti ruotsinmaata ja Uppsalaa. Uppsalassa nimittäin pidettiin 10.-11.9.2011 Scandinavian Winner kissanäyttelykisat. En ollut aikaisemmin nähin kisoihin osallistunutkaan, joten koska hyvää matkaseuraa oli luvassa, ruotsalaisia ystäviä tulossa paikalle ja matkakaan ei Turusta ollut kovinkaan pitkä, niin päätin lähteä matkaan. Ja totta kai kun tällaseen tapahtumaan lähdetään mukaan, niin oma kissakin oli matkassa. Leevi lähti SW showhun metsästämään puuttuvaa ulkomaanserttiään luokassa neljä.

Illalla pakkauduimme autoon ja auton kanssa laivaan. Pakkautuminen oli kyllä mainio sana, sillä meitä oli mukana neljä ihmistä ja neljä kissaa. Uppsalassa oli hauska jopa karnevaalimainen tunnelma. Meidät oli jaettu häkkiriveihin maittain ja tämä loi hauskaa maaottelutunnelmaa. Aamu alkoi tuomariarvonnalla ja jokainen tuomari nosti vuorollaan numeron ja mitä kissoja arvostelee. Kohdallemme sattui uusi tuttavuus Iso-Britanniasta Janet Green.

Tuomariarvonta

Näyttelyreissu oli mitä hauskin. Oli kaikin puolin hyvää seuraa, hyvää ruokaa, huonosti nukuttuja öitä (kuuluu asiaan), hienosti käyttäytyviä kissoja ja sopivassa määri menestystä. Mukana ollesta kissoista Hana-Bi Pieni pala talvea aka Poju (sydämet sulattava ihana poika!) oli nuorissa EX1, mutta hävisi niukasti pentujen ja nuorten BIVin. Poju kuitekin hurmasi ihmiset – myös minut, jälleen kerran ihanalla luonteellaan ja komealla ulkonäöllään. Hana-Bi Lekan Kwa Afrika oli EX1 CACS ja valmistui SUPREME CHAMPION titteliin. Suuret onnittelut omistajalle Ninalle, Lekanille ja kasvattaja Mariannalle! Lekanin äiti GIP CH S*Grrr Kallisto Mira Nikita oli EX1 CAPS edustaen jälleen kerran esimerkillisesti. Oma kissani GIP IC Hana-Bi Estrade Burton (Leevi) oli EX1 CAPS ja kastraattien BIV. Olen syystäkin Leevistä erittäin ylpeä, sillä BIV-kisa käytiin erittäin kovatasoisten kissojen kesken. Ritin ja Jarmon Andinan kissalan Vera eli SP,SC Katzenhof Quellchen, DVM, DM kisasi luokassa kaksi ja oli HP ja NOM. Panelissa jännitimme suomalaisten kissojen menestystä ja etenkin kastrattinaaraiden paneeli oli erittäin jännittävä. Tuomareiden äänet jakautuivat niin että, Vera sai kaksi ääntä ja toinen suomalainen kissa korat GIP SC Seirene Amarindra sai kaksi ääntä. Viimeinen ja ratkaiseva ääni meni Amarindralle. Onnea Amalle! ”Suomalainen voittaa aina!” oli mottomme SW-kisassa, vaikka olisihan se ollut hienoa nähdä myös venäjänsininen SW’11 kissana.

Leevi EX1 CAPS BIV assistentin hoivissa

Sunnuntai-iltana laiva lähti kuljettamaan väsynyttä, mutta onnelista poppootamme takaisin kotia kohden. Laivalla nautimme vielä hyvästä juomasta ja juhlimme toistamiseen Lekanin SC-titteliä ja Aman SW’11-voittoa.

Kiitos matkasta Ninalle, Mariannalle, Eijalle, Ritille, Jarmolle, Marja-Leenalle ja Marjatalle ja kaikille ruotsalaisille ja norjalaisille uusille ja vanhoille ystäville! Ehkä toteutamme ensi vuonna SW’12-matkan Norjaan.

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Näyttelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s