Onni on – punaiset nisät

Inkilee kissalalla on vihdoin kerrottavana iloisia, ihania ja odotettuja perheuutisia. Nyt näyttää kovasti siltä, että Inari odottaa pentuja ja tytön nisät ovat punaiset ja turvonneet. Lisäksi Inari syö hyvin ja tyttö lepäillyt hieman normaalia enemmän. Toki leikki maistuu edelleenkin, mutta riehumishetket ovat hieman lyhyempiä. Lisäksi tytöstä on tullut melkoinen sylimyyrä ja rakkaiden ihmisten huomiota kaivataan kovin. Tällä hetkellä harras toiveeni on, että kaikki menee hyvin ja maailmaan tulevat ensimmäiset, terveet, kauniit ja elinvoimaiset Inkilee-pennut. Inarin penntujen laskettu aika on marraskuun 18. päivä.

Inarin sulhanen on  Muskatz’s Allegro Maestoso eli tuttavallisemmin Miku. Miku on superpersoonallisuus ja ihana halipusittava poika.

Muskatz's Allegro Maestoso aka Miku

IC Hana-Bi Inari No Kami aka Inari

Meillä on myös toinen pentu-uutinen: Hana-Bi kissalan meillä asuva sijoituskissa Daisy odottaa pentuja. Daisyn pentueen isä on Mariannan norjan tuonti, komea kollipoika CH Harad av Burelia. Daisyn laskettu aika on lokakuun viimeinen päivä.

CH Harald av Burelia

Hana-Bi Kätketty kukka aka Daisy

Molemmista pentueista löydät lisätietoa pennut-sivulta.

Talvella meillä toiveiden mukaan pitäisi olla runsaasti pienten tassujen tepsutusta. Sitä innokkaana odotellessa!

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Daisy, Inari, Vaavit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s