Pennut – Kittens

Odotetaan – Expected

Inkilee kissalan pentuja odotetaan – we are expecting Inkilee kittens
IC Hana-Bi Inari No Kami x Muskatz’s Allegro Maestoso
Sukutaulu
Odotettu ajankohta – Expected: 18.11.2011

Jos kiinnostuit Inarin ja Mikun pennuista, niin ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Hana-Bi kissalan pentuja odotetaan – we are expecting Hana-Bi kittens
Hana-Bi Kätketty kukka x CH Harald av Burelia (N)
Odotettu ajankohta – Expected: 31.10.2011

Hana-Bi Kätketty kukka (Daisy) asuu meillä sijoituksessa Hana-Bi kissalasta. Jos kiinnostuit Daisyn ja Haraldin pennuista, niin ota yhteyttä kasvattaja Marianna Ripattiin.

Suunnitteilla – In plansInkilee-venäjänsiniset on pieni kissala Turussa. Inkilee-kasvatuskissat on testattu FeLV, FIV, microsporum canis ja demodex catoi negatiivisiksi. Lisäksi kissojen silmät tutkitaan silmäpeilauksen avulla PRAn ja HC/katarakta (perinnöllinen kaihi) varalta.Pennut kasvatetaan rakkaudella ja ne ovat meille perheenjäseniä. Kissat pääsevät koko asuntoon ja tutustuvat siten muihin kissoihimme ja ovat mukana normaalissa perheen arjessa äänineen ja eloineen. Pentujen kanssa vietetään runsaasti aikaa ja niitä käsitellään paljon.Pennut ovat VAIN sisäkissoja ja mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua valvotusti valjaissa tai kissatarhassa. Kissanpennut luovutetaan 14–15 viikon ikäisinä.Inkilee kissalasta saat:

  • rekisteröidyn, kahteen kertaan rokotetun, mikrosirulla tunnistusmerkityn, madotetun, eläinlääkärin tarkastaman venäjänsinisen kissan pennun
  • sisäkissan
  • kirjallisen ja suullisen tietopaketin oman pentusi ruokinnasta, kasvusta, kehityksestä ja terveydenhoidosta ja muista hoito-ohjeista
  • kasvattajan 24/7 tuen – mikään asia ei ole liian pieni kysyttäväksi
  • pentupaketin, joka sisältää pennun lempileluja ja ruokaa
  • Suomen Venäjänsiniset ry:n jäsenyyden (ensimmäinen vuosi), jos ei vielä ole jäsen

Minulle on tärkeintä, että kissanpentu saa vastuuntuntoisen, rakastavan ja turvallisen kodin, jossa kissa saa viettää kissanpäiviä koko loppuelämänsä ajan. Pentua ostaessa kissanäyttelypakkoa ei ole, toki lupaavalle pennulle olisi kiva saada satunnaisesta näyttelytyksestä kiinnostunut koti, mutta vaatimus se ei ole. Jos kuitenkin kiinnostut kissanäyttelyistä, niin opastan sinut mielelläni mukaan kissanäyttelymaailmaan.

Kasvattajana olen kiinnostunut myös pennut myöhemmistä vaiheista uudessa kodissa ja otan kuulumisia vastaan erittäin mielelläni. Sähköpostia ja kuvia vain tulemaan! Lisäksi käyn mielelläni vierailukäynnillä katsomassa kasvattejani silloin kun siihen on mahdollisuus.

Kissanpentua harkitessasi ota rohkeasti yhteyttä. Kissojamme saa tulla vain katsomaan ja tutustumaan rotuun, käyminen ei automaattisesti tarkoita kissan hankkimista. Haluan tavata kaikki pennun ostajat ja toivon että mahdollisuuksien mukaan uusi perhe kävisi katsomassa pentuja useamman kerran.

Koska olen aloitteleva kissala, niin en ole vielä miettinyt mahdollisia sijoituskissamahdollisuuksia, mutta jos sijoituskissa kiinnostaa niin ota yhteyttä, koskaan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Sijoitusnaaraalla tarkoitan kissaa, joka elää ja kasvaa sijoitusperheessä ja on heidän perheenjäsenensä ja sopimuksen mukaan kissalla tehdään yhdet tai kahdet pennut, jotka syntyvät ja kasvavat sijoitusperheessä. Kissan normaalit elinkulut ja rokotukset kuuluvat sijoitusperheelle, mutta kaikki kasvatukseen liittyvät kustannukset, kuten siitos- ja astutusmaksut, jalostustestit, kaikki pentuihin liittyvät kulut ja emon tiineyden ja pentujen aikaiset ruokakulut kuuluvat kasvattajalle. Sijoituskoti maksaa pennusta pantin (noin puolet myyntihinnasta), joka palautetaan kun sijoitussopimus on täytetty ja tällöin kissa siirtyy sijoituskodin omistukseen. Myös uroksia voidaan sijoittaa. Sijoitusuroksen kodille on pääaisallisesti tarvetta ulkomailta tuotujen kollipoikien kohdalla.

Advertisement