Rakas Killi

Ilmassa alkaa olla loppukesän tuoksua. Illat ovat viilentymässä ja hämärän hetket alkavat laskeutua. Ulkona kuitenkin pärjää vielä kesämekolla ja neuletakilla. Ensimmäiset alkusyksyn rankkasateetkin on jo nähty. Syys on aivan askeleen päässä.

Kesä on mennyt nopeasti ja kissat ovat nauttineet lämpimistä kesäpäivistä ja makoilleet auringon lämmössä. Kuumimpina päivinä meillä oli öisin sängyssä tilaa, sillä yksikään kissa ei helleyönä nukkunut kanssamme – enkä lainkaan ihmettele miksi.. ilmeisesti kissoillakin on jonkinlainen ymmärrys kuumuudesta  ja siitä missä kohdassa ei enää kannata tulla kylkeen kiinni. Vähän oli orpo olo nukkua, kun kissatkin valitsevat nukkumapaikakseen hieman viileämpiä kohtia. Onneksi kesän loppuhetket ovat korjanneet asian ja koko lauma on jälleen vallannut pedin.

Killi uudessa kodissa Turussa

Viimeisimmässä kirjoituksessa etsin Killille uutta kotia ja ihanan sellaisen Killi löysinkin Mirkan luolta Helsingin Kalliosta. Valitettavasti matkaan tuli kuitenkin pieni mutka ja Mirka sai Killistä hankalan allergisen reaktion ja olimme toistamiseen etsimässä Killille uutta kotia. Kukaan meistä ei osannut odottaa allergiaa, sillä Mirkalla oli lapsena ja nuorena ollut kotona kissoja. Olimme kuitekin onnekkaita, Killille löytyi toinen uusi koti Mirkan vinkin avustuksella ja keskiviikkona Killi muutti takaisin Turkuun uuden isukin ja mamman, Miran ja Kristianin, hoiviin. Kotiutuminen on sujunut hienosti ja olemme saaneet paljon uutisia Killistä. Alusta asti kaikki perusasiat ovat toimineet: Killi on käynyt vessassa, syönyt ja juonut. Uuteen paikkaan tutustuminen on toki vienyt aikaa ja jokainen asunnon paikka on tutkittu moneen kertaan. Ensimmäiset kerhräyshetket sylissä on vietetty ja leikiksi pistetty. Uskon, että tämä Turun koti on nyt se Killin koti, jossa rakas herramme saa viettää lokoisia päiviä rakastettuna kissana. Ainakin Killi on ensihetkistä saakka kietonut uuden isukin ja mamman tassunsa ympärille ja hurmannut kaikki.

Oli ihana nähdä Killi. Herra vaikutti erittän tyytyväiseltä elämäänsä ja oli hyvin onnellinen kissa. Killi on leikkisä, rakastava, aktiivinen, reipas ja rohkea sydänten valloittaja. Herra oli selkesti saanut elämänilonsa ja kipinän takaisin ja oli se vanha Killi, jonka olemme aina tunteneet. Vaikka päätös uuden kodin etsimisestä ei ollut helppo ja kevät ja alkukesä oli kokonaisuutena rankka, niin parasta, mitä voimme saada, on nähdä kissa onnellisena ja tyytyväisenä. Vaikeudesta huolimatta koemme nyt, että olimme mieheni kanssa tehneet oikean päätöksen, joka oli Killin parhaaksi. Rakkaus Killiin ei koskaan katoa, vaikka herramme ei enää asu meillä. Onneksi välimatkaa ei ole paljoakaan, ja tulemme kyläilemään Kilperoisen luona. Nyt on kuitekin annettava aikaa sopeutumiselle ja antaa Miran, Kristianin ja Killin elämän asettua ennen kyläilyjä.

Killi katselee lintuja

Killi, olet meille aina se ykköskissa.

Advertisement

Tietoja kisuska

Maailmaa silmälasien, tosin ei kovinkaan vaaleanpunaisten, läpi katsova ihminen jolla pilkettä silmäkulmassa ja eläimellistä aspektia arjessa.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s